Bejelentés


ESSANTE WORLDWIDE-Egészségünk ti Lúgosítás, szépségápolás, biotermékek


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

 


Az ESSANTE WORLDWIDE-ot 2004-ben alapították azzal a tiszta és egyszerű céllal, hogy kiteljesedést hozzon egészségi állapotunkban.


Amikor az Essante Worldwide született, francia nyelven úgy hangzott: A teljes egészség lényege. A teljes egészség alatt értsük a fizikai, pénzügyi , lelki és szellemi jólétet.


Az Essante Worldwide mint vállalat, mint márka és mint termék született meg. Michael Wennigert tapasztalatai és a kapcsolatok gazdagsága felkészítették , hogy megkezdjen egy hihetetlen utat. Egy út, ami megváltoztatja a világot, ahogy ma élünk . Ez az út a GREEN (Zöldek, Zöld növények) útja, melyen az emberek megtanulják, hogyan érhetik el könnyedén a teljes családi egészséget azáltal, hogy természetes és vadon termő növényekből készült termékeket fogyasztanak.


 


Online rendelés itt! 


06 30 5632653


Azzal a küldetéssel, hogy biztosítson  egy helyet a teljes jólét számára, ami képessé tenné az embereket arra, hogy egészséget és egyensúlyt érjenek el, Michael kapcsolatot teremtett több szakértővel. A fejlesztési csapatával való többszörös megbeszélések után elkezdték kutatni a végső összetevőket , melyekkel kiteljesedik testünk egyensúlyi állapota. A tudósok válasza: egy 100 százalékosan Zöld Termékcsalád  . És ettől fogva nem volt kérdés, hogy az Essante Worldwide bemutatna egy olyan terméksorozatot, ami teljesen szerves (természetes) alapanyagú.


És a csillagok kezdtek összeállni...


A következő lépésben az amerikai Táplálkozási Tanácsadói Testülettel beszélték meg az alapvető kérdést: " Ha minden férfi, nő és gyermek bárhol a Földön csak egy dologra tudna fókuszálni, amit a mindennapokban az egészségéért tehet, mi lenne az? " A válszuk a következő volt: egy teljes egészében természetes alapanyagokból készült termékcsalád és katalógus, ami a "zöld életre" fókuszál, melyeket több ezer éven keresztül használtak természettudósok szerte a világon.


A csillagok összeálltak... Az Essante Worldwide bemutatta, hogyan élhetsz egészséges, virágzó és szabad életet.


Eljött az idő, hogy a része lehessünk az "új generáció"-nak és az "új életmód"-nak.


 


Michael Wenniger Founder and CEO


Essante Worldwide


 

Lúgosítás


ESSANTE


pH


egészség


savas, savasodás

bőrápolás

méregtelenítés energia fogyás allergia rák, daganat zöld tea essante greens
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!